YILDIZLAR BÜYÜKADA KOŞUSU’NDA PARLADI

Büyükada Koşusu, zorlu hava şartlarına rağmen yoğun bir katılımla gerçekleşti. Bestimage Group, bu özel organizasyonun iletişim partneri Imageus’a tasarım gücü olarak destek verdi.

13 Mart Pazar günü sabah saatlerinde başlayan koşuda, yaklaşık 1.500 sporcu kıyasıya bir yarış performansı sergiledi. 5.5 km’lik yarım ada turu, 11.1 km’lik tam ada turu ve 22.2 km’lik iki ada turundan oluşan koşu, toplamda üç farklı mesafede gerçekleşti. Yarıştıkları mesafede parkurlarını tamamlayan herkese başarı madalyası verildi. 

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Büyükada Koşusu, ülkemizden ve dünyanın her yerinden gelen sporculara ev sahipliği yaparak yeni bir spor kültürü oluşturdu. Etkinlik yönetimini bro’event ve Adalar Kültür Derneğinin yürüttüğü Büyükada Koşusu, henüz üçüncü yılını tamamlamasına rağmen şimdiden Türkiye’nin önemli spor organizasyonları arasındaki yerini aldı. 

Spor pazarlaması alanında faaliyet gösteren Imageus, Büyükada Koşusu’nun markalaşması için organizasyonun stratejik iletişim partnerliğini üstlendi. Bu iş birliği kapsamında Büyükada Koşusu, “En çok mücadele eden, en çok parlayandır.” ve #KoşuncaGeçer mottolarıyla duyuruldu. Organizasyonun tanıtım çalışmalarını ve etkinliğin sosyal medya entegrasyonu için kurgulanan sponsor markalara yönelik iletişim konseptini Bestimage Group tasarladı.

Sporun yıldızları, Büyükada’da parladı.