BUCKED GAMES İLE ÖĞRENMEYİ OYUNLAŞTIRMAK

Tüm dünyada video oyunları ve kullanıcılarının artışa geçmesiyle, birçok farklı sektör değişmeye ve dönüşmeye başlıyor. Oyunlara gösterilen en yoğun ilginin çocuklar tarafından gelmesi, dönüşüm ve değişimde eğitim sektörünü ilk sıraya yerleştiriyor.

Tasarım ve iletişim faaliyetleri Bestimage Group tarafından gerçekleştirilen Bucked Games, öğrenmeyi oyun teknolojileri ile buluşturuyor, sunduğu etkin öğrenim metoduyla bugünün eğitim alışkanlıklarını yeniden şekillendiriyor. Oyuncak kova anlamına gelen “Bucket” sözcüğünden türetilen Bucked, aldığı “-ed” ekiyle eğitim dünyasına temas ediyor. Bucked Games, oyun dünyasını, yapı kurmayı ve üretmeyi simgeleyen logo tasarımıyla; eğlenceyi ve dinamizmi renkleriyle; evrensel oyun dilini ve ruhunu ise tipografi tasarımıyla yansıtıyor.

Gençlerin kültürel dünyalarına ve bilişsel yeteneklerine katkı sağlamak için kurulan Bucked Games Clup ile gençlere yönelik eğitimler, seminerler ve yarışmalar düzenleniyor. Tüm etkinliklerin tanıtım ve duyuru çalışmaları ise yine Bestimage Group tarafından yürütülüyor.