YALAN İSTANBUL DİNLEYİCİLERİYLE BULUŞTU

Saki ve Ali Cihan’ın yeni single çalışması, dijital müzik platformlarındaki yerini aldı. Yalan İstanbul’un yapımını ve tanıtımını Bestimage Group şirketleri üstlendi.

Etnik müziğin önemli temsilcilerinden Saki müzik grubu ve Ali Cihan, yeni teklileri Yalan İstanbul’u dinleyicilerinin beğenisine sundu. Birden çok dijital müzik platformunda aynı anda yayına giren parçanın klibi ise YouTube’da yayınlandı. 

Müzik ve ses tasarımı alanındaki çalışmalarıyla inovatif bir sanat kültürüne sahip Bestimage Group, Yalan İstanbul’un her aşamasına grup şirketleriyle destek oldu. Eserin prodüktörlüğünü SDI Music üstlendi. Kapak ve sosyal medya görsellerinde Bestimage tasarım ekibinin imzası yer aldı. Müzik klibi ve teaser içeriğinin çekim ve kurgu aşamalarında VideoSanat prodüksiyonu sahne aldı. Klibin yönetmen koltuğunda ise Bestimage Group Kreatif Direktörü Serdar Şenel vardı.

Saki ve Ali Cihan’ın Yalan İstanbul adlı eserini; Spotify, Apple Music, Deezer gibi dijital müzik platformlarından ve YouTube üzerinden dinleyebilirsiniz.