ONLINE EĞİTİMİN YERLİ MARKASI UĞUR DİJİTAL

Öğrencilerini hayallerine hazırlayan Uğur Kurs, LGS ve YKS’deki sınav kazandırma geleneğini yeni dönemden itibaren Uğur Dijital eğitim platformu ile desteklemeye başladı.

Markalama çalışmasını Bestimage Group’un üstlendiği Uğur Dijital, çevrim içi eğitim platformu kategorisine “Sınırsız Hazırlık” mottosuyla giriş yaptı. Bestimage Group, Uğur Dijital için öğrenci odaklı dinamik bir lansman iletişimi kurguladı. Platformun öğrencilere sunduğu kişiye özgü öğretim, kendi hızında öğrenme, hedef belirleme ve Türkiye geneli sıralamasını görebilme gibi avantajlar, iletişim çalışmalarının merkezinde yer aldı. Türkiye’nin eğitim odaklı ilk görüntülü konuşma platformu SeeMeet’le entegre çalışan canlı ders uygulamaları, Uğur Dijital’in tanıtımında fark yaratan bir sistem becerisi olarak konumlandırıldı.

Bestimage Group, Uğur Dijital’in yapay zekâ donanımını öğrenciler için kişiselleştirilmiş bir deneyime dönüştürmek üzere TiDi karakterini tasarladı. Sınavlara hazırlıkta bir ekol olan Uğur markasının başarı geleneği ve günümüzün teknoloji odaklı esnek eğitim anlayışı, TiDi’de vücut buldu. Akıllı asistan TiDi, Uğur Kurslu öğrencilerin kazandıran yol arkadaşı oldu.

Türkiye genelindeki tüm Uğur Kurs ve Uğur Kurs Next öğrencilerinin erişime açılan Uğur Dijital, sınavlara hazırlıkta sınırları kaldırıyor. Bestimage Group, Uğur Dijital’in markalaşma yolculuğuna yön veriyor.